Εκπαίδευση – Μαθήματα – Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας 2017-2018


Εκπαίδευση – Μαθήματα – Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας
Μαθήματα Ρεφλεξολογίας, διήμερα ή διετή Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, ξεκινούν από τον Οκτώβριο του 2017 στο νέο μας χώρο στην Καλλιθέα. Η εκπαίδευση στην ρεφλεξολγία ήταν και είναι η αιχμή του δόρατος των σεμιναρίων της σχολής μας Welness & Health Academy.
Το διήμερο ταχύρυθμο σεμινάριο ρεφλεξολογίας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους ανθρώπους τη γνώση της Ρεφλεξολογίας αλλά και την αναβάθμιση του ρόλου του Ρεφλεξολόγου σε σχέση με την παροχή υπηρεσίας του.
Ακόμη και στα διήμερα μαθήματα – σεμινάρια ρεφλεξολογίας θα υπάρχει πρακτική άσκηση και εργαστήριο ρεφλεξολογίας, για την άμεση εμπειρία των τεχνικών και των χειρισμών Ρεφλεξολογίας.
Προσφέρονται επίσης:
Αναλυτικές σημειώσεις για τα μαθήματα ρεφλεξολογίας, η ύλη της εκπαίδευσης ρεφλεξολογίας, σε γραπτή και σε ηλεκτρονική μορφή (power point).
Βιβλιογραφία Ρεφλεξολογίας.
Προσαρμογή της ειδικότητας της ρεφλεξολογίας στο βιογραφικό-προφίλ του εκπαιδευόμενου.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου ρεφλεξολογίας.

Διάρκεια Εκπαίδευσης μαθημάτων – σεμιναρίου ρεφλεξολογίας: 2 ημέρες.
Κόστος 2ημερου σεμιναρίου Ρεφλεξολογίας:
Τιμή έκπληξη! 50 ευρώ, με δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής σε περίπτωση εγγραφής στους ετήσιους κύκλους σπουδών των μαθημάτων – σεμιναρίων Ρεφλεξολογίας!

Κόστος για το διετές σεμινάριο Ρεφλεξολογίας:
Εγγραφή 2ετούς Σεμιναρίου Ρεφλεξολογίας: 100 Ευρώ.
Εκπαίδευση Σεμιναρίου Ρεφλεξολογίας:
1ο έτος: 1.100 €, με δικαίωμα έκπτωσης 10% σε περίπτωση έγκαιρης προεξόφλησης (επιπλέον εκπτώσεις σε περιπτώσεις ανεργίας + άλλες ειδικές περιπτώσεις).
2ο έτος: 1.100 €, με δικαίωμα έκπτωσης 10% σε περίπτωση έγκαιρης προεξόφλησης (επιπλέον εκπτώσεις σε περιπτώσεις ανεργίας + άλλες ειδικές περιπτώσεις).

Ειδική προσφορά – τιμολόγηση στα Ιατρικά Μαθήματα: 500 €
Το πρόγραμμα σπουδών των μαθημάτων – Σεμιναρίων στη Ρεφλεξολογία είναι πλήρως εναρμονισμένο και ακολουθεί τις οδηγίες του Επιστημονικού (ΣΕΡ) και του Επαγγελματικού (ΠΕΣΡ) σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων.
Επικοινωνία για τα μαθήματα – Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας:
τηλ.: 6974634060, 6977711020
Διεύθυνση: Καλλιθέα, Δημοσθένους 121 & Δαβάκη